Tentang Kami

Pangembangan wéb & pamasaran

Kami studio desain anu percanten kana kakuatan desain hébat.

Pangalaman anu euyeub

Gaduh langkung ti 30 taun pangalaman beunghar

Kualitas luhur

Perusahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat, alat prosés anu maju, peralatan produksi panarjamah anu maju sareng sistem jaminan kualitas anu lengkep.

Palayanan Kualitas

Perusahaan sok maksa kana kabijakan kualitas "kepuasan pelanggan nyaéta ngudag abadi tina Haida.

Profil Perusahaan

Perusahaan urang didirikeun taun 1974 sareng mangrupikeun perusahaan nilon munggaran di Cina. Éta parantos ngahususkeun kana pamekaran sareng produksi produk nilon I-prosés khusus langkung ti 30 taun. Kalayan dukungan kuat ti Nanjing Institute of Chemistry, Akademi Élmu Cina, Shanghai Institute of Plastics, Huaiyin Engineering Plastics Institute sareng departemén panilitian ilmiah sanés, nilon cor khusus dikembangkeun. Perusahaan ayeuna ngaliput legana 120 hektar, legana pepelakan 48,000 méter pasagi, aset tetep langkung ti 100 juta, sareng ogé ngenalkeun saperangkat peralatan produksi canggih domestik. Produkna cocog pikeun ngangkat mesin, mesin konstruksi, industri listrik, lapangan lift, lapangan mobil, pertambangan, pembuatan kertas kimia. Widang industri sapertos percetakan sareng pewarnaan, minyak bumi, pengiriman barang, tékstil sareng karéta api.

Pangalaman
Daérah pepelakan

Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, peralatan prosés anu maju, peralatan produksi propésional anu maju sareng sistem jaminan kualitas anu lengkep sareng parantos lulus sértipikasi sistem kualitas GBT / 19001-2000 pikeun ngahontal integrasi internasional sareng ngajantenkeun perusahaan langkung saé dina manajemen ilmiah sareng standarisasi tingkat Anyar, Perusahaan sok maksa kana kabijakan kualitas "kepuasan pelanggan nyaéta ngudag abadi tina Haida", nurut kana kontrak, ngajantenkeun kepuasan pelanggan, ningkatkeun kontinyu, sareng ngahontal tingkat maju industri. Produk perusahaan dijual di langkung ti 20 propinsi, kotamadya sareng daérah otonom di saluruh nagara. Produkna ditampi kalayan saé ku pangguna sareng nikmati reputasi anu luhur. Haida teras-terasan taat kana manajemen tarjamahan anu ketat, kualitas anu dipercaya, sareng jasa kualitas luhur pikeun gawé bareng sareng sagala rupa kahirupan pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé.